کارون نیوز _ علی رغم اینکه با پیدایش نفت در سال ۱۲۸۵ در مسجدسلیمان پای انگلیسی ها به این منطقه باز شد و انگلیسی ها برای رفاه و آسایش خودشان یک شهر مدرن و اروپایی را در این منطقه بختیاری نشین احداث کردند و نزدیک به چهل سال در این شهر حضور داشتند اما موفق نشدند بر عقاید مردم تسلط پیدا کنند.
از آنجایی که ایل بختیاری نسبت به پیامبران و ائمه اطهار اعتقاد راسخی داشتند ، انگلیسی ها سعی می کردند از همین باب وارد شوند ؛ به همین منظور مستر جیکاک با القای این جمله ی معروف « تو که مهر علی منه دلت نفت ملی سی چنته » سعی داشت افکار عمومی آن زمان را به نفع مقاصد سیاسی اقتصادی بریتانیا سوق دهد .
یعنی شما که عشق و علاقه به امام علی علیه السلام دارید و مهر او در دلتان است ، نفت ملی را برای چه میخواهید ؛ لذا با این ترفند قصد داشتند به چپاول شان ادامه دهند اما ترفندستان کارگر نیفتاد و نتوانستند مردم را فریب دهند ، در نهایت هیچگاه فرهنگ غرب بر عقاید مذهبی مردم مسجدسلیمان تاثیر گذار نبود.
وقتی جرقه تظاهرات در تهران ، قم ، مشهد و … زده شد ، مردم غیور بختیاری مسجدسلیمان هم مانند سایر شهرستان ها در راه اندازی تظاهرات و راهپیمایی ضد حکومت ، نقش فعالی داشتند.
زمان انقلاب من در دوره راهنمایی تحصیل می کردم و شاهد حضور پر شور مردم بودم که با حضور بی بدیلشان پایه های رژیم ستمشاهی را سست نمودند و در این راه دو شهید تقدیم انقلاب کردند ؛ شهید داریوش محمدی و شهید اسفندیار موسوی .
زمانی که خبر رسید حضرت امام قرار است وارد ایران شوند ، افرادی خودشان را به تهران رساندند تا در مراسم استقبال از حضرت امام حضور داشته باشند.
مردم وقتی حضرت امام را از صفحه تلویزیون با آن چهره پیامبر گونه دیدند ، مجذوب امام شدند تا جایی که داستان رویت چهره امام در قرص ماه ، نقل محافل شده بود
پدر مرحومم وقتی می خواست تکبیر نماز را بگوید ، می گفت: در حضور امام خمینی نماز میخوانم قربه الی الله الله اکبر
ذکر و نقل همه مردم شده بود امام ؛ امام هم خود را خدمت گزار ملت می دانست و با همین عشق دو طرفه مردم در جنگ تحمیلی با تقدیم هزاران شهید در دفاع از کشور و انقلاب اسلامی ایفای نقش نمودند .
یادواره یک هزار شهید مسجدسلیمان در سال ۱۳۸۶ مسئول ستاد اجرایی بودم ؛ یک آرشیو خوبی از تصاویر شهدا و راهپیمایی ها تهیه کرده بودیم وقتی آرشیو را از طریق کامپیوتر به فرماندهی سپاه خوزستان نشان دادیم ، یک راهپیمایی و پلاکارد توجه اش را جلب کرد ؛ گفت برگرد عقب ، گمان کرد پلاکارد مربوط به چپی ها است در حالی که مربوط به حرکت مردم در دوران انقلاب و پرچم های سیاه محرم بود
حضرت امام در وصیت نامه سیاسی الهی خودشان یک جمله ارزشمندی دارند ؛ مردم ایران را بهتر از مردم حجاز در زمان رسولالله و مردم عراق و کوفه در زمان امام علی و امام حسین دانستند.
امروز بعد از قریب ۴۵ سال از پیروزی انقلاب که مردم با تمام وجود از آن حمایت کردهاند ، چه در پیروزی انقلاب یا دفاع مقدس و تحمل تحریم ها ، همیشه حامی و پشتیبان بوده اند اما امروز متأسفانه حالشان خوب نیست ؛ دولت مردان باید فکری به حال مشکلات معیشتی مردم کنند .چرا که این مردم مستحق بهترین ها هستند.
والسلام
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰